joi, 20 decembrie 2007

Solutie software dezvoltata de The Red Point - companie romaneasca, certificata de catre SAP AG

Academis este prima solutie software integrata, dedicata asistarii si optimizarii managementului institutiilor de invatamant superior

Compania SAP AG a certificat solutia software Academis, dezvoltata de catre The Red Point, partener SAP Gold in Romania. Academis are la baza pachetul SAP All-in-One si solutia University Management System, si este prima solutie software integrata, dedicata asistarii si optimizarii managementului institutiilor de invatamant superior.
Certificarea solutiei Academis reprezinta rezultatul indeplinirii a unor conditii riguroase cat si a standardelor de implementare conforme cu metodologia SAP, recunoscute pe plan international. Ca urmare a acestei certificari, compania The Red Point va beneficia de o serie de facilitati, precum si de posibilitatea de a fi recunoscuta si recomandata la nivel international.“Dezvoltarea tehnologiilor informationale educationale este o prioritate pentru The Red Point Romania. Intr-o lume a schimbarilor rapide, fiecare zi e o noua provocare, o noua presiune asupra universitatilor, impunandu-le acestora cresterea competitivitatii, optimizarea si controlul proceselor specifice. O gestionare eficienta a resurselor existe in acest domeniu, presupune viteza de reactie din partea universitatilor, flexibilitate si deschidere.
Certificarea solutiei Academis reprezinta confirmarea expertizei The Red Point in mediul universitar si implicarea permanenta companiei in dezvoltarea de solutii care sa permita institutiilor de invatamant superior redefinirea si remodelarea modelelor manageriale in contextul unei societati informationale eficiente” a declarat Alexandru Uglea Director General The Red Point.”Invatamantul superior din Romania cunoaste, in ultimii ani, transformari profunde ca structura, obiective si nivel de performanta.In acest context, tehnologia informatiei va genera schimbari majore in modelele manageriale clasice ale universitatilor, prin adoptarea unor noi sisteme informatice de gestionare, mai eficiente. Solutia Academis este bazata pe expertiza a cateva decenii de lucru cu institutii de invatamant superior din intreaga lume a SAP si pe experienta locala a partenerului nostru The Red Point” a declarat Adina Sprinceana, Teritory Sales Manager SAP Romania.

Sursa: http://www.smartnews.ro
Mai multe informatii IT: http://i-evoluate.inginer.info/

Niciun comentariu: