vineri, 28 decembrie 2007

Packeteer lanseaza o noua platforma de management WAN

Compania ce furnizeaza aplicatii de WAN management, Packeteer, a lansat o noua platforma de management WAN pentru managementul performantei aplicatiilor.

Platforma se numeste IntelligenceCenter si este destinata Internet Service Provider-ilor si marilor companii. IntelligenceCenter foloseste o singura interfata pentru autentificare, bazata pe Web 2.0, si aduna la un loc datele obtinute de diferite aplicatii Packeteer intr-o singura interfata. Formatul datelor include Netflow-5, Packeteer-2 FDR, XML, si SQL.

Packeteer spune ca IntelligenceCenter poate sa monitorizeze utilizarea bandwith-ului retelei, timpii de raspuns, statistici legate de conectivitate si alte statistici caracteristice networking-ului. Sistemul poate de asemenea sa ofere rapoarte prin Multi Protocol Label Switching (MPLS), configurari si rapoarte pentru toate aplicatiile, permitand administratorilor IT o vedere a intregii retele si a performantei acesteia.

Packeteer's IntelligenceCenter contine Console, Reporting Module, si Data Collector, which si poate lucra cu pana la 2,500 de PacketShaper, iShaper, si iShared aplicatii simultan.

Niciun comentariu: